Lokaal, sociaal & planet friendly. Gratis verzending binnen NL & BE vanaf €50 :-)

Samenwerken met Studio Hygge

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en waardevolle samenwerkingen. Samen sta je immers sterker en ben je tot veel meer in staat. Omdat we niet alleen een webshop hebben, maar ook een bruisend platform waar wij allerlei informatie op delen, hebben we interesse in verschillende samenwerkingen.

Ambassadeur

We kunnen wel wat hulp gebruiken om onze exclusieve merken te promoten en dat willen we onder andere doen door samen te werken met ambassadeurs. Deze ambassadeurs zijn actief op social media zoals Facebook, Instagram en/of YouTube en hebben volgers die geïnteresseerd zijn in outdoor sporten, natuur, actief bezig zijn en duurzaamheid. Daarnaast heb je er zin in om een van de gezichten van Studio Hygge te worden door model te zijn voor fotoshoots. We hebben geen eisen voor een bepaald aantal volgers, want kwaliteit is belangrijk dan kwantiteit. Herken jij je hierin en wordt jij blij van Studio Hygge? Stuur ons dan een berichtje met waarom jij ambassadeur van ons moet worden en wees daarbij lekker creatief.

 

Bloggers

Wij zijn zelf heel erg fan van inspireren. Met de blogs willen we de bezoekers van Studio Hygge inspireren en informatie geven over alles waar ze van houden. Schrijf jij graag over een van de onderwerpen van onze blogs of heb jij een goede aanvulling op deze onderwerpen? Stuur ons dan een berichtje met je ideeën.  

 

Huidige samenwerkingen

SAB Fotografie & Media

SAB is de specialist op het gebied van content creëren en is een van de vaste blogsschrijvers op ons platform. Daarnaast zal ze verschillende fotoshoots doen om jullie nog meer te kunnen inspireren. Wil je meer over haar en haar bedrijf weten, neem dan vooral ook een kijkje op haar eigen website.