Lokaal, sociaal & planet friendly. Gratis verzending vanaf €50,-

Voorbereidingen

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 15:44

De voorbereidingen om StudioHygge vorm te geven zijn in volle gang. Op dit moment zijn we druk bezig met het selecteren van merken die passen binnen het concept. Dat betekent: keuzes maken! Soms moet je concessies toen tussen design en functie of tussen functie en duurzaamheid. Het liefst wil je dat deze dingen samenkomen in een merk maar dat is zeker niet eenvoudig hebben we gemerkt. 

Éen merk dat we zeker gaan opnemen is Uhip. Dit Zweedse merk heeft allerlei mega slimme details aan de jassen toegevoegd. De jassen zijn bij uitstek geschikt voor op de fiets. Zo zijn er mouwen die helemaal over de handen gedragen kunnen worden. Zo krijg je écht geen koude handen, of drijfnatte handschoenen, meer. Uhip let enorm op het gebruik van recyclebare materialen. Ook gebruiken ze een vezel van DuPont die voor 30% uit maissuikers gemaakt wordt. 

Graag zouden we van onze potentiële klanten horen waar behoefte aan is. Welk product of merk zou jij ontzettend graag willen zien bij StudioHygge? Laat het ons vooral weten via een comment of een mailtje :-)

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.