Lokaal, sociaal & planet friendly. Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis HappySoaps bij je bestelling!

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 10:27

De 100% plastic-vrije shampoo & conditioner bars van HappySoaps zijn een ware traktatie voor je haar! Ze worden handgemaakt in Nederland van natuurlijk ingrediënten. De bars zijn vegan, dierproefvrij, palmolievrij, SLS- en SLES vrij en goed voor maar liefst 90 tot 110 wasbeurten (gelijk aan 4 flessen shampoo). Dus niet alleen goed voor jou maar ook voor de omgeving en de mensen die ze maken. 

 

Zelf heb ik een jarenlange zoektocht achter de rug naar de perfecte shampoo. Allergisch voor allerlei chemicaliën werd ik soms tot wanhoop gedreven om een fijne shampoo te vinden die me niet teveel overlast bezorgde. Ik had een redelijke optie gevonden in de apotheek maar alsnog met een hoop rommel er in. Tot ik recent tegen de shampoo bars van HappySoaps aan liep, Reuze spannend om te proberen want een nieuwe shampoo kan maandenlang mijn hoofdhuid uit balans brengen. Gelukkig deden deze super huidvriendelijke bars dat niet, groot fan ben ik sinds het eerste gebruik!  

 

Nu ontvang je tijdelijk* bij je bestelling een HappySoaps shampoo of conditioner bar ter waarde van €8,75. Super leuk om te krijgen maar ook zeker om weg te geven!

*Zo lang de voorraad strekt! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.