• Lokaal, sociaal & planet friendly!
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Studio Hygge is jarig!

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 13:56

Deze maand vieren we de eerste verjaardag van Studio Hygge. Uiteraard doen we dat samen met onze klanten. Dat betekent dat je de hele maand maart een leuk kadootje bij je bestelling ontvangt!

 

Bij orders onder €150,- voegen we een heerlijk stuk natuurlijke zeep toe van Senteurs de France. Handgemaakt in Frankrijk, met zoveel mogelijk ingrediënten van lokale en natuurlijke oorsprong. (H)eerlijke, ouderwetse producten zoals je ze vroeger op de Franse marché artisanal vond.

 

Bij alle orders boven €150,- wordt een geurkaars van Yours Naturally toegevoegd ter waarde van €13,50. Deze fantastische kaarsen zijn gemaakt van biologische sojawas (geteeld in UK) en raapzaadolie (oorsprong Europa) en geparfumeerd met etherische oliën. De kaarsen zijn handgegoten in de UK en zowel het glas als de kartonnen verpakking zijn van gerecyclede materialen.

* De actie geldt voor alle orders die in maart geplaatst worden, zolang de voorraad strekt. Er wordt willekeurig een geur gekozen, een voorkeur kun je aangeven bij het afronden van de bestelling en daar proberen we rekening mee te houden.

 

Het afgelopen jaar hebben we ons vooral gericht op het verder uitbreiden van het assortiment. Door de lockdown was dit af en toe een uitdaging doordat we geen beurzen of bedrijven konden bezoeken. Steeds werden er samples opgestuurd en daarop moesten we onze keuzes baseren. We gaan zeker door met het sourcen van producten en merken en binnenkort zullen we in ieder geval een mooi merk voor Basics toevoegen!

 

Waar we even ongegeneerd over willen opscheppen is het feit dat we geen enkele retour hebben ontvangen het afgelopen jaar! We staan in nauw contact met de klant en proberen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het bepalen van de juiste maat. Van verschillende klanten hebben we complimenten mogen ontvangen over ons service niveau. Dat is waar we het voor doen en service is ook precies waarop Studio Hygge zich onderscheidt van andere shops! Dat, én het unieke assortiment natuurlijk ;-)

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.