Filosofie 

Hygge is de kunst van het levensgenieten. Genieten van de grote maar ook zeker de kleine momenten in het leven. Samen maar ook alleen. Het is Deens en Noors (beide landen staan steevast in de top 5 met de meest gelukkige inwoners op aarde) en betekent zoveel als gezelligheid, comfort en omarmen. Waarschijnlijk is het Engelse 'huggen' ervan afgeleid. Wij zeggen dan;

Don't worry, be Hygge!

 

Hygge kun je vinden op veel verschillende plekken. Lekker thuis, op de bank met een warme kop koffie of juist in het bos op een natte winterdag. Of tijdens het ontbijt met het hele gezin aan tafel. Het draait nooit om spullen maar om het vinden van jezelf en het herkennen van geluk. Het is niet altijd makkelijk om dicht bij jezelf te blijven in een tijd waarin presteren en sociale druk je onrustig kunnen maken. Met ons platform willen we, samen met jou, een Hygge state-of-mind bereiken!

 

Noot: kleding is hierbij (slechts) een middel en zeker geen doel. Het kan uitdrukking geven aan wie je bent en hoe je je voelt. Wij zoeken fijne kledingstukken met een duurzaam of fairtrade karakter die met je meegaan op de prachtige reis die het leven kan zijn. Het is onze missie om te informeren en meer bewustzijn te creëren rondom de mode-industrie en tegelijkertijd een betere keuze aan te bieden.