Rondreis Ecuador

Omdat Studio Hygge verschillende merken verkoopt die hun oorsprong in Ecuador vinden, leek het ons leuk om dit land mee te nemen in de reis stories. Rebecca Braak, oprichter van EcuaFina heeft naast plaids en poncho’s, gemaakt in Ecuador, een reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen naar Ecuador, Galapagos, Peru en Colombia. Van haar ontvingen we de beste tips voor een onvergetelijke reis.

Lees meer »

Prachtig Porto!

Porto, gelegen in het noordwesten van Portugal, is een van de oudste steden in het land en staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en de wereldberoemde portwijn. Het historische centrum van Porto staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de goed bewaarde architectuur en de historische betekenis. Het strand is nooit ver weg in Porto waardoor het een perfecte bestemming is om cultuur en ontspanning te combineren.

Lees meer »

Paar dagen Brugge

Onlangs maakte we een tripje naar Brugge, ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Het weer zat ontzettend mee en de stad is enorm fotogeniek dus tijd voor een nieuwe blog! De prachtige Belgische stad staat vol met sprookjesachtige panden, bruggetjes en pleinen. Het is er groen en er zijn oneindig veel restaurants, winkels en museums te vinden. Voor elk wat wils!

Lees meer »

Staycation - Den Bosch

Omdat veel mensen voor de zekerheid nog een keer de vakantie in eigen land doorbrengen leek het ons tijd voor een blog over ons eigen prachtige stadje Den Bosch. Enigszins bevooroordeeld zijn we, maar op veel plekken gehoord; Den Bosch is één van de leukste steden van Nederland! Graag brengen we je op de hoogte van de fijnste plekjes in en om de Brabantse hoofdstad.

Lees meer »

Rondje Veluwe

In de meivakantie brachten we een aantal dagen door op de Veluwe. Twee jaar geleden hadden we ons dit niet kunnen voorstellen; de vakantie al fietsend en wandelend in Nederland spenderen. Toch is het bijzonder om in je eigen land (noodgedwongen) de toerist uit te hangen. Op de Veluwe is veel leuks te beleven!

Lees meer »

4-daags Yoga retraite in Denemarken

Hoe heerlijk is het vooruitzicht dat we binnenkort weer kunnen reizen? We kunnen alvast dromen over een volgende trip. Na de lockdown lijkt het mij fantastisch om een paar dagen alleen aan mezelf te denken! Even bijkomen en weer helemaal opladen. Door het merk Bella Beluga kwam ik terecht bij dit retraite en het lijkt me heerlijk om daaraan deel te nemen. Wie gaat er mee?

Lees meer »