Lokaal, sociaal & planet friendly. Gratis verzending vanaf €50,-

Paar dagen Brugge

Onlangs maakte we een tripje naar Brugge, ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Het weer zat ontzettend mee en de stad is enorm fotogeniek dus tijd voor een nieuwe blog! De prachtige Belgische stad staat vol met sprookjesachtige panden, bruggetjes en pleinen. Het is er groen en er zijn oneindig veel restaurants, winkels en museums te vinden. Voor elk wat wils!

Lees meer »

Staycation - Den Bosch

Omdat veel mensen voor de zekerheid nog een keer de vakantie in eigen land doorbrengen leek het ons tijd voor een blog over ons eigen prachtige stadje Den Bosch. Enigszins bevooroordeeld zijn we, maar op veel plekken gehoord; Den Bosch is één van de leukste steden van Nederland! Graag brengen we je op de hoogte van de fijnste plekjes in en om de Brabantse hoofdstad.

Lees meer »

Rondje Veluwe

In de meivakantie brachten we een aantal dagen door op de Veluwe. Twee jaar geleden hadden we ons dit niet kunnen voorstellen; de vakantie al fietsend en wandelend in Nederland spenderen. Toch is het bijzonder om in je eigen land (noodgedwongen) de toerist uit te hangen. Op de Veluwe is veel leuks te beleven!

Lees meer »

4-daags Yoga retraite in Denemarken

Hoe heerlijk is het vooruitzicht dat we binnenkort weer kunnen reizen? We kunnen alvast dromen over een volgende trip. Na de lockdown lijkt het mij fantastisch om een paar dagen alleen aan mezelf te denken! Even bijkomen en weer helemaal opladen. Door het merk Bella Beluga kwam ik terecht bij dit retraite en het lijkt me heerlijk om daaraan deel te nemen. Wie gaat er mee?

Lees meer »

Vlieland is fantastisch!

Al vroeg in het corona seizoen boekte ik een familiekamer bij Badhotel Bruin op Vlieland. Stevig geprijsd maar wel met een binnenzwembadje, want hé, het is en blijft Nederland. Een week lang met z'n vieren op 24 vierkante meter doorbrengen, zonder voorzieningen, is namelijk echt geen pretje. Ik werd wel gewaarschuwd door mensen die zeiden "het is standaard 10 graden kouder op de eilanden" dus voor de zekerheid had ik ook wat truien gepakt.

Lees meer »

Struinen op Walcheren

Zeeland is voor bejaarden en Duitsers, dacht ik altijd. Vrienden van ons hebben een huisje in Cadzand-Bad. Dat bezochten we wel eens en natuurlijk was dat hartstikke leuk. Leuke strandtenten aan een prachtig ruim strand met veel krabben en visjes, perfect voor de kinderen. Maar om zelf een vakantie te boeken in Zeeland kwam toch niet in me op. Totdat corona de kop op stak.

Lees meer »