Lēmono jumpsuits

Met de prachtige jumpsuits van Lēmono sla je de plank nooit mis! Perfect voor kantoor maar ook zeker voor een avondje uit. Makkelijk te stylen naar stoer, met een (platform) sneaker en een leren jasje, of juist heel elegant met een hakje en een trenchcoat. De jumpsuit is op twee manieren te dragen en past zich daardoor eenvoudig aan de lichaamsvormen aan. 

 

Lēmono’s zijn gemaakt van Cupro, een hoogwaardige en natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt van de kleinste katoenvezels, een restproduct eigenlijk. Het materiaal wordt ook wel kunst-zijde genoemd door de zachtheid en soepelheid, het ademend- en vocht absorberend vermogen. Gemaakt in een klein atelier in Barcelona van Italiaanse stoffen. 

 

 

LeMono is op twee manieren te dragen, bekijk hier hoe:

 

Jurken & Jumpsuits

Dol enthousiast zijn wij over het merk Bliss Linen! Vervaardigd in kleine ateliers in Litouwen, gemaakt van milieuvriendelijk linnen dat lokaal geteeld wordt. Litouwen staat bekend om hoogwaardige producten van linnen en het allermooiste is: deze kleding is made-to-order! Het wordt dus pas gemaakt wanneer er vraag is!

Daarmee wordt verspilling tegen gegaan en door een korte lijn is het kledingstuk alsnog snel bij de klant. Zie je iets moois maar liever in een andere kleur, laat het ons weten! Voor de made-to-order artikelen geldt de normale retour periode van 14 dagen !