Clean Skincare

Een paar jaar geleden ging ik naar een huidtherapeut. Al langere tijd had ik last van acné achtige klachten. Deze leken vooral hormoon gedreven dus dacht ik dat er weinig aan gedaan kon worden. Gelukkig had de huidtherapeut goed nieuws; dat kon wel degelijk! Met een grondige analyse (bleek ik ontzettend allergisch voor van alles!) en een aantal peelings kreeg mijn huid een stevige onderhoudsbeurt. Inmiddels in mijn huid in een betere staat dan toen!

Lees meer »

Natural beauty

We leven in een tijdperk van fillers, filters en social media. De beauty trends van nu zijn wel eens zorgwekkend. Gelukkig zie je een tegenbeweging ontstaan. Cosmetica en verzorgingsproducten worden steeds kritischer bekeken en er is inmiddels een ruime keuze aan (meer) natuurlijke producten. Om op een mooie én natuurlijke manier ouder te worden zetten wij een aantal tips voor je op een rijtje.

Lees meer »

Nieuw merk: Bazar Bizar

Bazar Bizar is een Belgisch interieur merk en creëert de prachtigste items voor in huis. Het merk is ontstaan door de liefde voor reizen naar verre, exotische oorden. Vooral in Bali, Indonesië voelden Pascalle en Eddy (eigenaren BB) zich thuis. De liefde voor de natuur en de aarde vindt je terug in de gebruikte materialen. Zoveel mogelijk wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen die duurzaam geteeld zijn en uiteindelijk biologisch afbreekbaar.

Lees meer »

Nieuw merk: Boho Breath

Boho Breath is een Duits merk dat handgemaakte sieraden van 18 karaats gold-filled (GF) materiaal maakt. GF is een hoogwaardige legering (vermenging) van minimaal 65% goud met een ander (edel)metaal. Het bevat 100x meer goud dan ‘vergulde’ sieraden en gaat daarom veel langer mee. GF blijft op kleur, is nikkelvrij en hypoallergeen!

Lees meer »

Nieuw: interieur!

Hygge is de kunst van het levensgenieten. Genieten van de grote maar ook zeker de kleine momenten in het leven. Samen maar ook alleen. Het is Deens en Noors (beide landen staan steevast in de top 5 met de meest gelukkige inwoners op aarde) en betekent zoveel als gezelligheid, comfort en omarmen. Waarschijnlijk is het Engelse 'huggen' ervan afgeleid. Wij zeggen dan;

Lees meer »

How to; Christmas styling?

Inmiddels is het winter, bijna kerst. Door de harde lockdown zijn we noodgedwongen (nóg meer) thuis dit seizoen. Helaas geen gezelligheid van de kerstmarkt of de schaatsbaan dit jaar. Zelfs een museum of bioscoop bezoekje zit er niet in tijdens de donkere dagen. Er zit maar één ding op en dat is het thuis gezellig maken!

Lees meer »

Corona-proof sporten

Sporten is belangrijk. Voor je body maar ook zeker voor je mind. Even naar buiten en afreageren, want iedereen heeft een uitlaatklep nodig. Zeker nu we massaal thuiswerken en amper buiten de deur komen. De sportschool lijkt behoorlijk safe maar alleen toegankelijk door reservering. Het komt er toch minder vaak van dan je had gepland. Wat kun je doen om rondom huis toch lekker actief te blijven? 

Lees meer »

Fall is the prettiest of all!

Herfst is hier en we zullen het weten! De lange warme dagen hebben plaatsgemaakt voor regen, wind en grijze luchten. Helaas kunnen we niet spreken van een Indian Summer en dat is echt even schakelen. De donkere dagen brengen een gevoel van weemoed met zich mee en door de lockdown-light (voorlopig) zijn we verplicht veel tijd thuis door te brengen. Wij geven je wat tips om van deze herfst toch het mooiste seizoen van het jaar te maken! 

Lees meer »

Tips tegen corona-stress

Wat zijn het bizarre tijden. Er is veel onzekerheid, over je eigen gezondheid of die van je kwetsbare naasten. Je kunt je ouders of zieke dierbaren niet bezoeken. Misschien heeft het invloed op je werk, als werknemer of ZZP-er, en heeft het financiële gevolgen die je nu niet kan overzien. Ons leven is behoorlijk ontwricht. Het is fijn om te merken dat saamhorigheid nu hoog op de waardenladder staat. Laten we dit vooral vasthouden. Ook als de Corona-crisis voorbij is.

Lees meer »

Wat is Hygge?

Hygge is de kunst van het levensgenieten. Genieten van de grote maar ook zeker de kleine momenten in het leven. Samen maar ook alleen. Het is Deens en Noors (beide landen staan steevast in de top 3 met de meest gelukkige inwoners op aarde) en betekent zoveel als gezelligheid, comfort en omarmen. Waarschijnlijk is het Engelse 'huggen' ervan afgeleid. 

Lees meer »

Stad vs. platteland

Steden krimpen, het platteland groeit. Door corona zien steeds meer mensen de voordelen van rustige dorpen met veel groen in de omgeving. Het thuiswerken, soms met partner én kind(eren), doet ons realiseren ze dat het ook anders kan. Voor veel mensen was het een droom voor later, die nu door corona, in verhoogd tempo nagejaagd wordt. Wij hadden blijkbaar een vooruitziende blik want we maakte deze stap twee jaar geleden al.

Lees meer »