Lokaal, sociaal & planet friendly. Gratis verzending vanaf €50,-

Wat gaan we doen met Pasen?

Pasen is nog altijd een belangrijk Christelijk feest en wordt wereldwijd door veel mensen gevierd. In Nederland staat het inmiddels meer symbool voor de start van de lente. Na een lange winter snakken we naar meer leefruimte, gezelligheid en samenzijn. De natuur ontluikt zich maar wij moeten nog even wachten voor we weer 'los' kunnen. Om er toch een mooie Pasen van te maken zetten we een aantal tips op een rijtje.

Lees meer »

Studio Hygge is jarig!

Deze maand vieren we de eerste verjaardag van Studio Hygge. Uiteraard doen we dat samen met onze klanten. Dat betekent dat je de hele maand maart een leuk kadootje bij je bestelling ontvangt!

Lees meer »

Nieuwjaarswens!

Lieve hemel, 2020 ligt achter ons en wat een jaar was het! Niemand had een jaar geleden kunnen bedenken in welke situatie we ons momenteel bevinden. Gelukkig werd er afgelopen weken een begin gemaakt met vaccineren. Het stipje op de horizon, het licht aan het einde van de lange corona tunnel. Eindelijk perspectief voor ondernemers en zorgverleners. Maar tot een groot gedeelte van de wereldbevolking gevaccineerd is, blijft het aanmodderen.

Lees meer »

Gratis HappySoaps bij je bestelling!

De 100% plastic-vrije shampoo & conditioner bars van HappySoaps zijn een ware traktatie voor je haar! Ze worden handgemaakt in Nederland van natuurlijk ingrediënten. De bars zijn vegan, dierproefvrij, palmolievrij, SLS- en SLES vrij en goed voor maar liefst 90 tot 110 wasbeurten (gelijk aan 4 flessen shampoo). Dus niet alleen goed voor jou maar ook voor de omgeving en de mensen die ze maken. 

Lees meer »

Warme winter met INTI

Het wordt een warme winter als het aan INTI Knitwear ligt. Diepe, aardse tinten en grove breisels. De snit valt wat ruimer dit seizoen en is daardoor perfect om in te cocoonen. De zachtheid van de baby-alpaca wol in ongeëvenaard. Sommige kleuren zijn puur natuur, dus niet gekleurd. De haren worden geselecteerd op tint en slechts gereinigd en gekamd. Hand gebreid in Peru en Ecuador waar de werksters een goed loon ontvangen.    

Lees meer »

Corona-proof sporten

Sporten is belangrijk. Voor je body maar ook zeker voor je mind. Even naar buiten en afreageren, want iedereen heeft een uitlaatklep nodig. Zeker nu we massaal thuiswerken en amper buiten de deur komen. De sportschool lijkt behoorlijk safe maar alleen toegankelijk door reservering. Het komt er toch minder vaak van dan je had gepland. Wat kun je doen om rondom huis toch lekker actief te blijven? 

Lees meer »