Samenwerken met Studio Hygge

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en waardevolle samenwerkingen. Samen sta je immers sterker en ben je tot veel meer in staat. Omdat we niet alleen een webshop hebben, maar ook een bruisend platform waar wij allerlei informatie op delen, hebben we interesse in verschillende samenwerkingen. Heb jij een verhaal te vertellen dat je graag wil delen met de wereld? Laat het ons weten! 

 

Ambassadeurs

We kunnen wel wat hulp gebruiken om onze exclusieve merken te promoten en dat willen we onder andere doen door samen te werken met ambassadeurs. Deze ambassadeurs zijn actief op social media zoals Facebook, Instagram en/of YouTube en hebben volgers die geïnteresseerd zijn in outdoor sporten, natuur en/of een duurzame lifestyle.

We hebben geen eisen voor een bepaald aantal volgers, want kwaliteit is belangrijk dan kwantiteit. Herken jij je hierin en word jij blij van Studio Hygge? Stuur ons dan een berichtje.

 

Bloggers

Wij hopen jou te inspireren als het gaat om duurzame keuzes met betrekking tot mode en lifestyle. We proberen inhoudelijke en relevante content te bieden aan onze bezoekers. Schrijf jij graag over een van de onderwerpen van onze blogs of heb jij een goede aanvulling op deze onderwerpen? Laat het ons zeker weten!

 

Fotografen

Ben jij een (beginnend) fotograaf en lijkt het je leuk om portfolio op te bouwen of een andere bijdrage te leveren aan ons platform? Wij staan open voor allerlei vormen van samenwerking dus wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!