Nieuw merk: Boho Breath

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 09:00

Boho Breath is een Duits merk dat handgemaakte sieraden van 18 karaats gold-filled (GF) materiaal maakt. GF is een hoogwaardige legering (vermenging) van minimaal 65% goud met een ander (edel)metaal. Het bevat 100x meer goud dan ‘vergulde’ sieraden en gaat daarom veel langer mee. GF blijft op kleur, is nikkelvrij en hypoallergeen!

De kans op een allergische reactie is vele malen kleiner en bij goed gebruik gaat GF tot wel 30 jaar mee. Je kunt er prima mee onder de douche maar zorg ervoor dat het sieraad niet met zeep op shampoo in aanraking komt. Zwemmen in zee of een zwembad met GF sieraden wordt afgeraden. Het is een goedkoper alternatief voor puur goud en een veel duurzamere optie dan 'wegwerp' sieraden. Een prima tussenweg als je toch eens wil wisselen van sieraden!       

 

 

De sieraden van Boho Breath zijn van een prachtige eenvoud. Geïspireerd door vormen uit de natuur zoals de zon, maan en sterren. Goud gecombineerd met maansteen, amazonite of andere edelstenen verwerkt tot prachtige halskettingen, oorbellen en ringen. Mooi genoeg om enkel te dragen of in combinatie met andere sieraden. Ze worden door ontwerpster Anna Monroy handgemaakt in Duitsland en wij kopen rechtstreeks bij haar in.

 

Toen we de zending binnenkregen maakten we een klein vreugdesprongetje! Wat zijn deze sieraden ontzettend gaaf. Het liefst zouden we zelf alles houden en dragen. We gaan snel een volgende order plaatsen met nog meer prachtige items en een paar leuke dingen voor onszelf!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.