Linnen

Linnen is misschien wel de meest duurzame stof voor kleding. De vlasplant groeit makkelijk op schrale grond en heeft de helft aan water nodig dan een katoenplant. Ook wordt veel linnen geteeld zonder(!) gebruik van pesticiden. Linnen wordt vooral in Europa geteeld en daardoor legt het kledingstuk heel wat minder kilometers af. Vlas is een hoogwaardige vezel en gaat lang mee. Producten van linnen hebben nog een aantal grote voordelen: ze zijn licht, luchtig, ademend, antistatisch en hypoallergeen.

 

De ontwerpen van Bliss Linen zijn minimalistisch, tijdloos en vrouwelijk. De kledingstukken zijn made-to-order. Dus het wordt pas gemaakt wanneer de klant daarom vraagt. Door de relatief korte afstand heb je jouw product binnen 2 tot 4 weken in huis. Een aantal items hebben we op voorraad. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste maat of wil je liever een andere kleur; laat het ons dan weten! 

En als het gekozen product uiteindelijk toch niet helemaal naar wens is geldt de normale retour periode van 14 dagen!   .