"Hoe kun je verspilling voorkomen én veel vrouwen tegelijk bedienen?", dacht de Franse Marine Perrin. Door een ontwerp te maken dat op verschillende manieren gedragen kan worden en dat zich bovendien aanpast aan het lichaam. Als je dat ontwerp maakt van een restproduct uit de modeindustrie, heb je alle aspecten wel te pakken. En zo ontstond het prachtige merk Lēmono eind 2020.    

 

Met de jumpsuits van Lēmono sla je de plank nooit mis! Perfect voor kantoor maar ook zeker voor een avondje uit. Makkelijk te stylen naar stoer, met een (platform) sneaker en een leren jasje, of juist heel elegant met een hakje en een trenchcoat. De jumpsuit is op twee manieren te dragen en past zich daardoor eenvoudig aan de lichaamsvormen aan. 

 

Lēmono’s zijn gemaakt van Cupro, een hoogwaardige en natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt van de kleinste katoenvezels, een restproduct eigenlijk. Het materiaal wordt ook wel kunst-zijde genoemd door de zachtheid en soepelheid, het ademend- en vocht absorberend vermogen. Gemaakt in een klein atelier in Barcelona van Italiaanse stoffen.