Senteurs de France is een bedrijf dat zich richt op het maken van natuurlijke kaarsen, zeep en snoepjes. Daarbij proberen ze zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken en verspilling tegen te gaan. Alles wordt handgemaakt en vrijwel alle ingrediënten, van parfum tot verpakking, komen uit Frankrijk! Ze zetten zich in om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden. 

 

Het merk werd opgericht in 2015 door Anne-Laure. Zij groeide op rondom Versailles waar zij in de tuinen van het paleis inspiratie vond voor haar producten. Ooit begonnen met drie geuren en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen collectie. Senteurs de France is exclusief te vinden bij Galeries Lafayette, Musée National en Palace de Versailles.   

 

Woorden kunnen eigenlijk niet omschrijven hoe ontzettend fijn dit merk is. Dat kun je alleen zelf ruiken en voelen! Prachtige producten zoals je ze zou vinden op de Franse marché artisanal. De savon de Marseille is een juweeltje, gemaakt in de oudste zeepfabriek van Marseille met 72% olijfolie en karité boter (shea butter). Of bijvoorbeeld de zero waste kit met daarin zeep, shampoo-bar, make-up reinigingspads en de basis voor Marseille-zeep wasmiddel. Ideaal voor op reis (geen plastic flessen meer meesjouwen!) of om cadeau te geven. 

 

Bekijk de volledige collectie hier.