De producten van Yours Naturally (YN) zijn zo natuurlijk als maar zijn kan en plantaardig bovendien. YN streeft een zero waste productieketen na en dat zien we terug in de producten, labels en verpakkingsmaterialen. De producten zijn ook nog eens leuk geprijsd. Geen exorbitante bedragen voor een kaars of huisparfum!

 

De geurkaarsen worden gemaakt van GMO vrije soja was, geteeld en verwerkt in het Verenigd Koninkrijk. Dit is ook waar de kaarsen met de hand gegoten worden. De geuren komen van essentiële oliën en zijn subtiel maar verspreiden zich makkelijk over een grote ruimte. De brandtijd van de kaarsen is vele malen langer en bovendien walmen ze veel minder dan gewone kaarsen. Brandtijd is circa 50 uur voor 180ml. Het leuke is dat de gesmolten soja was gebruikt kan worden als massage olie. Pas wel op voor de vlam!  

 

De huisparfums zijn gemaakt van 100% plantaardige olie. De geur komt van toegevoegde aromatische olie en geeft gedurende lange periode een subtiele geur af. Alle geuren zijn zorgvuldig samengesteld en zijn stuk voor stuk heerlijk. Alle producten van Yours Naturally zijn vegan, dierproefvrij, alcohol en glycolvrij.