Ideetjes voor Moederdag (9 mei)

Moeders verdienen het om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Geef jij jouw moeder elk jaar een hangpot met petunia's of een bosje bloemen van de pomp? We helpen je graag om het dit jaar beter aan te pakken. Het hoeft helemaal niet groot te zijn, het gaat om de intentie erachter. Een handgeschreven kaartje erbij maakt het helemaal af! 

 

Sieraden

Wat is er leuker om te krijgen dan een mooi sieraad? Zeker als je dat krijgt van je kind! Een sieraad dat met zorg is uitgezocht en dat ze dicht bij zich draagt. De sieraden van Boho Breath zijn gemaakt van 18K Gold Filled materiaal. De kwaliteit is vele malen groter dan vergulde sieraden en de prijs veel gunstiger dan volledig goud!  

 

Verzorging

Een heerlijke natuurlijk zeepje voor je moeder, in de vorm van een hartje als je haar echt heel lief vindt! De Zero waste kit van Senteurs de France is ook een ontzettend leuk cadeau voor de moeder die houdt van reizen.   

 

Lekker luchtje in huis

Met een lekker geurtje voor in huis kun je de plank niet misslaan. Deze fantastische producten van Yours Naturally zijn gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten! De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Een echt feel-good cadeautje!