Over Studio Hygge

Studio Hygge is ontstaan doordat wij om ons heen hoorden dat er een groot gebrek is aan (web)winkels die meerwaarde leveren. Wij gaan niet voor de laagste prijs of nieuwste mode. Wél voor een eerlijk product en de allerbeste service. We doen niet aan 'greenwashing' of 'goodvertising' en laten ons daardoor ook niet verleiden. We proberen zo veel mogelijk direct bij de producent te kopen zodat we precies weten waar onze spullen vandaan komen en door wie ze gemaakt zijn.  

 

Na ruim 10 jaar in de (sport)mode gewerkt te hebben is verspilling steeds meer een doorn in het oog. Omdat fashion één van de meest vervuilende industrieën is zijn we op zoek gegaan naar merken die een positieve bijdrage leveren aan het milieu of een fairtrade productieproces hanteren. Onze klanten zijn vrouwen die bewust in het leven staan. Vandaar ons credo; slow fashion for active women.

 

Hoewel we een shop beheren, geloven we sterk in consuminderen. Door een kwalitatief item te kopen, daar goed mee om te gaan en er jarenlang plezier van te hebben draag je je steentje bij om de enorme afvalberg van textiel te doen verminderen. Wij doen dat door een beperkte voorraad aan te houden. We willen niet onnodig textiel op de plank hebben liggen om later tegen een dumpprijs te verkopen of te vernietigen.

 

Lees meer over de merken die we aanbieden.