Vinted shopping guide

Zou jij graag online gebruikte kleding willen kopen maar weet je niet goed waar te beginnen? We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet om miskopen en teleurstellingen te voorkomen! Er zijn verschillende platforms waar je prima kunt slagen, mits je de weg een beetje kent.

Lees meer »

Wat is baby alpaca wol?

Baby alpacawol is een eeuwenoud en zeer geliefd materiaal wat komt van de inheemse bevolking in het Andesgebergte. Al voor het Inca tijdperk werd het gebruikt voor de kleding van koningen en koninginnen. Het wordt beschouwd als de beste wol kwaliteit die verkrijgbaar is, zelfs beter dan kasjmier en mohair. De wol heeft van nature bijzondere eigenschappen waardoor het materiaal zo ontzettend geliefd is. INTI Knitwear gebruikt deze speciale wol om de mooiste dingen van te maken.

Lees meer »

6 Tips om te leren combineren

We kennen het allemaal; een enorme kledingkast vol met spullen maar het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken. Veel kleding ligt daar maar omdat je niet goed weet hoe je het kunt dragen of omdat je het eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Omdat we af willen van ‘fast fashion’, maar ook niet ongevoelig zijn voor de laatste mode geven je wat tips om beter te combineren. Door dat te doen zijn je kledingstukken beter bruikbaar en hoef je die enorme stapel niet verder aan te vullen.

Lees meer »