Lange zomeravonden...

Met lieve vrienden. Op een terras of kleedje op het strand. Te veel eten en drinken. Gezelligheid, lachen maar ook serieuze gesprekken. Te warm om te slapen. Zweten en draaien. Ramen open en muggen die bijten. Vroeg licht en sporten in de koele ochtend lucht. De zomer is vroeg begonnen dit jaar!

 

In heerlijk koel linnen kun je de warmte aan! Kies voor een lichte kleur en een ruimvallend model zodat je lichaam de warmte makkelijk kwijt kan. Met de prachtige items van Bliss Linen kun je je zakelijk ook prima vertonen. Dus lekker na het werk direct het terras op!

Beachday

Of je nou in Nederland blijft dit jaar of afreist naar een exotisch oord; gun jezelf een heerlijke stranddag!

Voeten in het zand, goed boek erbij en verder helemaal niks. Niet voor niks wordt er gezegd 'all you need is vitamin sea'. Met deze accessoires ben je klaar voor een dag (of meer) aan het strand.    

Vrolijke sieraden

Je maakt je outfit instant zomers met de vrolijke sieraden van Bazou. Kleuren zoals koraal, lila en mint laten je zomerse teint extra mooi uitkomen! De kralenketting is helemaal hot, draag hem los of in laagjes met andere sieraden.  

Staycation

Blijf je lekker thuis deze zomer? Helemaal niet erg want thuis is het goed toeven!

Vrolijk je huis of terras op met de vrolijke items van Bazar Bizar. Lees onze tips over trips binnen Nederland op onze Reizen pagina.