Het is lente!

Na een lange winter in (gedeeltelijke) lockdown begint de wereld langzaam weer te openen. De zon laat zich al heerlijk zien dit jaar en we kunnen weer genieten van een terrasje of een etentje met lieve vrienden of familie. Wij zetten de mooiste items voor je op een rijtje om je alvast in de juiste stemming te brengen:

 

Jumpsuits

De jumpsuits van LeMono zijn simpelweg perfect voor het voorjaar. De heerlijke zachte stof voelt fantastisch aan op je blote huid. De jumpsuits zijn makkelijk te stijlen naar stoer en sportief met een sneaker, of juist elegant en vrouwelijk met een mooie hak. Het ontwerp is zo bedacht dat het bij elke lichaamsvorm goed valt.

 

Linnen

Producten van linnen hebben een aantal grote voordelen: ze zijn licht, luchtig, ademend, anti-statisch en hypoallergeen. Linnen is een sterk materiaal en gaat daardoor lang mee. Het wordt veelal in Europa geteeld en is een stuk milieu vriendelijker dan welk ander materiaal ook. Deze producten van Bliss Linen worden op bestelling gemaakt: 

 

INTI Knitwear

De truien en vesten van INTI Knitwear zijn eigenlijk het hele jaar door fijn. In de lente nog een beetje extra omdat de temperaturen zo enorm kunnen wisselen. De wol past zich hierop aan want de alpaca's leven altijd in een gebied met grote temperatuur verschillen. Mégazacht, van nature thermisch (warmte en kou regulerend) en ook nog mooi! Profiteer nu van een leuke korting op de laatste items van Winter '22!

 

Grote lente schoonmaak!

De ramen en deuren kunnen weer open. Frisse lucht er in en opgespaard stof er uit! Fris je huis heerlijk op met wat lekkere geurtjes.