Nieuw merk: Bella Beluga

Gepubliceerd op 31 maart 2021 om 11:51

Het Deense merk Bella Beluga richt zich van oorsprong op yogakleding. De collectie bestaat uit prachtige, bruikbare items die zich het best laten omschrijven als active wear. Perfecte basics voor thuis, als onderkleding of tijdens het sporten.

 

De voorkeur voor synthetisch of natuurlijk materiaal is verschillend per persoon. Synthetisch materiaal heeft van oudsher een minder goed imago maar het drijft vocht sneller af en is daardoor meer geschikt voor fysieke inspanning. De synthetische kleding van Bella Beluga wordt gemaakt van Dryarn, een materiaal dat extreem lichtgewicht is en zich perfect aanpast aan de lichaamstemperatuur. Het materiaal neemt geen vocht op en is antibacterieel, wat betekent dat geur niet wordt vastgehouden. Het materiaal gaat niet 'pillen' zoals veel andere synthetische stoffen en blijft een hele lange tijd mooi! 

 

Bella Beluga heeft ook een serie met natuurlijke materialen. Bamboe en biologisch katoen zijn vooral héél zacht en stretchy, heerlijk comfortabel dus! Dit draagt juist weer fijn als onderkleding, lounge- of nightwear. De vezels van bamboo zijn sterk en gaan daarom lang mee. De shirts en tops in deze natuurlijke blend zijn verkrijgbaar in basis kleuren zoals zwart, wit en donkergrijs.  

 

Bella Beluga heeft een all-year-round collectie. Dat is super fijn want dat betekent dat dat ene perfecte shirtje gewoon verkrijgbaar blijft!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.